hbwbank.hu

www.hbwbank.hu
 

mindenben többet nyújt

Főoldal Cégeknek Magánszemélyeknek Hitelek Megtakarítások

 

 

Főmenü

Főoldal

Cégeknek

Magánszemélyeknek

Hitelek

Megtakarítások

Internetes Bank

Kapcsolatfelvétel

 

Megrendelés

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük jelezze szándékát a lenti email címen! Kérjük, ebben feltétlenül adja meg a nevét (cég esetén cégnevét, valamint a kapcsolattartó személy nevét) és elérhetőségeit!

info (kukac) onlinebank.hu

Köszönjük megtisztelő bizalmát!

 

Tájékoztatás

Jelen információ nem minősül közvetlen ajánlattételnek, kizárólag a figyelem felkeltését célozza. A részletes információkat tartalmazó Kondíciós Listát és az Általános Szerződési Feltételeket minden ügyfelünk a számlanyitást megelőzően megkapja.

 

 

Jogi nyilatkozat


A honlapon megjelenített információ nem minősül közvetlen ajánlattételnek, kizárólag a figyelem felkeltését célozza. A részletes információkat tartalmazó Kondíciós Listát és az Általános Szerződési Feltételeket minden ügyfelünk a számlanyitást megelőzően megkapja.Köszönjük megtisztelő bizalmát!

Jogi háttér


Felhívjuk figyelmüket, hogy szolgáltatásaink jelenleg még fejlesztési stádiumban vannak, így azok elérhetősége korlátozott, a teljes indulás a közeljövőben várható.

Kiemeljük, hogy a hbwbank.hu oldalt NEM a HBW Express Bank Zrt üzemelteti, így kérjük, ott vezetett számlákkal kapcsolatos adatokat, kérdéseket NE küldjenek számunkra, mert azzal nem tudunk és nem is kívánunk mit kezdeni! Cégünk más banki partnerekkel áll kapcsolatban.

Filozófiánknak megfelelően kizárólag professzionális és ügyfeleink számára különösen kedvező szolgáltatásokat nyújtó banki partnerek termékeit értékesítjük ügyfeleinknek, kiegészítve azokat különleges szolgáltatásainkkal és akcióinkkal.

A hbwbank.hu webcímen az onlinebank.hu szolgáltatásai érhetőek el, így javasoljuk inkább ez utóbbi domain cím használatát.


Tájékoztatjuk tisztelt látogatóinkat, hogy cégünkkel nem egy új bank jelenik meg az országban, hanem több, jelenleg is tevékenykedő bank legkedvezőbb szolgáltatásait tesszük egy helyen, kényelmesen elérhetővé jövendő ügyfeleink számára. Terveink között szerepel, hogy a bankok jelenleg is létező ajánlatain túl, különleges, csak a mi ügyfeleink számára elérhető rendkívül kedvező, egyedi konstrukciókat nyújthassunk. Ez ügyben jelenleg is tárgyalásokat folytatunk több hazai bankkal. Természetesen a minket választó ügyfelek mindenképpen többet, plusz szolgáltatásokat is kapnak majd amiért közvetítésünket igénybe veszik, így szolgáltatásainkkal csak nyerhetnek. Bízunk benne, hogy indulásunkkal valóban figyelemreméltó módon megmozgatjuk majd a hazai banki piacot és mindebből elsősorban ügyfeleink fognak profitálni.

Szolgáltatásainkat igyekszünk úgy kialakítani, hogy - ahol ez megoldható - online legyenek igényelhetőek, a papírok aláírására pedig vagy az adott pénzügyi terméket nyújtó bank választott fiókjában vagy mobilbankáraink (akik meglátogatják Önt a választott helyen és időben) segítségével kerülhet majd sor.

Jogilag tehát az onlinebank.hu pénzügyi hátterét Magyarországon jelenleg is tevékenykedő, professzionális banki partnereink nyújtják. Az onlinebank.hu ügyfelek közvetlenül a választott pénzügyi terméket nyújtó bank ügyfelei lesznek, melynek termékeit az onlinebank.hu internetes szolgáltatója, a Sorisco Kft, mint az adott bank ügynöke értékesíti. Így tehát a Sorisco Kft közvetítő szolgáltatást nyújt.

A Sorisco Kft jelenleg elsősorban céges ügyfelei számára nyújt szolgáltatásokat, de tervei között szerepel egy meghatározó internetes portfolió kiépítése, melynek mérföldköve a lakosság számára is elérhető onlinebank.hu kialakítása.

A Sorisco portfoliójába tartozó márkák folyamatosan fejlődnek kihasználva a bennük rejlő szinergiahatásokat, melynek előnyeit elsősorban ügyfeleink tapasztalják.

Kiemelt hangsúlyt fektetünk a minőségi kiszolgálásra, ugyanakkor törekszünk a különösen versenyképes árak és szolgáltatások kialakítására. Minőségorientált szemléletünk biztosítja ügyfeleinknek, hogy pénzükért azt kapják amit várnak sőt, annál sokkal többet! A Sorisco név garanciát jelent szolgáltatásaink színvonalára.

Bízunk benne, hogy rövidesen Önt is ügyfeleink között köszönthetjük!

Amennyiben bármilyen további kérdése lenne, kérjük forduljon hozzánk bizalommal.

Üdvözlettel:

Sorisco Kft.

Az onlinebank.hu internetes szolgáltatója

 
 

© Copyright 2008-2010 onlinebank.hu. Minden jog fenntartva.

 | Letölthető anyagok | AKCIÓK | Jogi nyilatkozat | Legyen a partnerünk! | Álláslehetőségek |

A honlapot a CÉGGYÁR készítette

<IMG SRC="../images/kuponok_nonflash.jpg" width=200 height=300 BORDER=0>